Uczuciometr w nieco innej wersji!

Date
sty, 19, 2022

Inspektor Krokodyl i Emoludki pomagają nam identyfikować emocje za pomocą słynnego wynalazku inspektora Krokodyla: uczuciometru. Tym razem w wersji książeczki dla nieco młodszych czytelników (krótsze teksty i kartonowe kartki). Zakręć kółkiem, aby zidentyfikować swoje emocje i ich intensywność.

Z tej serii:

  • Uczuciometr inspektora Krokodyla
  • Rozśpiewane emocje, czyli piosenki o uczuciach

Kasia

Położna. Mama Gabrysia. Książki kocham czytać od dzieciństwa, a teraz poznaje świat powieści dla dzieci. Kocham mój zawód, ale spełniam się także pisząc i szydełkując. Ciągle chcę doświadczać czegoś nowego.

Leave a comment

Related Posts


Przeczytaj również

Van Dog zagości w Bolonii!!

Van Dog zagości w Bolonii!!

Szkrabajekmar 3, 2021

VAN DOG ZAGOŚCI W BOLONII!!! Książka „VAN DOG” – z premierą już w maju br., wydana w imprincie HarperKids wydawnictwa HarperCollins Polska…

Nowa książka Grzegorza Kasdepke. “Mruczando na trzy rodziny i jedną kamienice”

Nowa książka Grzegorza Kasdepke. “Mruczando na trzy rodziny i jedną kamienice”

Kasialip 9, 2021

Kot Dzbanek tak naprawdę ma na imię zupełnie inaczej, to jedynie jego pseudonim artystyczny (z angielska „ Jug”, z francuska…

PATRONAT: Ciężarówka i przyczepka – nowa seria książeczek dla dzieci.

PATRONAT: Ciężarówka i przyczepka – nowa seria książeczek dla dzieci.

Kasialis 30, 2021

W części pierwszej poznajemy ciężarówkę i przyczepkę, które jeżdżą, toczą się, wpadają w dziury, z mozołem podjeżdżają pod górki lub…

Zapowiedź: Megamonstrum

Zapowiedź: Megamonstrum

Szkrabajekmaj 15, 2024

W odległym zakątku świata… Na wulkanicznej wyspie, otoczonej burzliwymi wodami pełnymi krwiożerczych rekinów, znajduje się Akademia Bezlitosna. Lekcje służą tam…

Inspektor Parma i Spisek Żywnościowy – Christoper Siemieński

Inspektor Parma i Spisek Żywnościowy – Christoper Siemieński

Szkrabajeksie 18, 2020

Każdego roku produkujemy coraz więcej śmieci, a jedną z przyczyn tego stanu, jest spożywanie wysokoprzetworzonej żywności. W naszym menu zamiast…